PANIS Patrick

PANIS Patrick

Advocatenkantoor Patrick Panis

Hasselt

Over de advocaat

Mr. Patrick PANIS uit Hasselt kan bogen op een jarenlange ervaring in de advocatuur. Na zijn studies van Licentiaat in de Criminologie en Licentiaat in de Rechten cum laude aan de K.U.Leuven trad hij in 1989 toe tot de balie van Tongeren, inmiddels de balie van Limburg. Hij is tevens houder van het attest Bijzondere Opleiding van Cassatie in strafzaken. Mr. PANIS spreekt Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Mr. Patrick PANIS heeft een bijzondere interesse en know-how voor het bouw- en aannemingsrecht, familierecht, strafrecht, verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, contractuele geschillen alsmede het handels- en economisch recht, inclusief verzekeringsrecht. U kan bij Mr. Patrick PANIS ook terecht voor de invordering en incasso van al uw facturen.

Persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening staat centraal in de aanpak van de dossiers door Mr. Patrick PANIS. Een vertrouwensrelatie met de cliënt, een correcte en stipte opvolging en doorgedreven behandeling van uw dossier, 100% inzet alsmede het vinden van inventieve en creatieve oplossingen voor uw dossier zijn centrale kernbegrippen. Voortdurende bijscholing en diepgaande interesse voor het recht en zijn nationale en internationale ontwikkelingen garanderen een up-to-date behandeling van uw dossier.

Wanneer u het op prijs stelt dat een advocaat meedenkt met zijn cliënt, dat er duidelijke afspraken worden gemaakt die ook worden nagekomen, dat u begeleidt wordt op het volledig project van uw zaak met een adviesverlening op maat, en dit alles aan betaalbare prijzen, dan is ons kantoor uw geschikte partner. Zowel voor particulier, zelfstandige als KMO wordt een persoonlijke dienstverlening op maat gegarandeerd.PANIS Patrick is advocaat bij Advocatenkantoor Patrick Panis in Hasselt en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.