mr. Annelien Welvaert

mr. Annelien Welvaert

Advocatenkantoor NovaLegal

Brugge

Over de advocaat

Mr. Annelien Welvaert studeerde in 2016 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit van Gent. Gedurende haar opleiding specialiseerde zij zich in het straf(proces)recht en rechten van de mens.

In 2016 trad Mr. Annelien Welvaert toe tot de Brugse balie, op heden balie West-Vlaanderen.
Sedert het begin specialiseert zij zich exclusief in strafzaken.

Dit brengt enerzijds met zich mee dat zij uw dossier inhoudelijk grondig doorlicht en zij zich op gevoelsmatig vlak zeer empathisch opstelt t.a.v. de cliënt, maar anderzijds ook dat zij procedureel een zeer doortastende analyse van uw strafdossier doorvoert.
Het vermijden van willekeurig optreden door de overheid staat bij dit laatste centraal.

Mr. Annelien Welvaert is gecertifieerd om verdachten bij te staan tijdens hun eerste verhoor tijdens hun arrestatie (Salduz).

Talen: Nederlands, Frans, Engels en Italiaansmr. Annelien Welvaert is advocaat bij Advocatenkantoor NovaLegal in Brugge en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.