Advocaat Thomas Vertriest Antwerpen

Advocaat Thomas Vertriest

Antwerpen

Over het kantoor

Mr. Thomas Vertriest startte zijn loopbaan als advocaat bij een internationaal advocatenkantoor. Van 2009 tot 2012 was hij werkzaam als medewerker bij het advocatenkantoor Stappers, Eliaerts & Thiers binnen de praktijkgroep arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht.

Sinds 2012 is hij advocaat in Turnhout en Antwerpen en sinds 2013 is hij hoofd van het departement Arbeidsrecht binnen het kantoor Anturlex Advocaten met vestigingen in Antwerpen en Oud-Turnhout. Hij legt zich voornamelijk toe op arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht en dit zowel aan de zijde van de werknemer als de werkgever. Hij is meer in het bijzonder zeer vertrouwd met ontslagkwesties, zowel door opzegging, verbreking als ontslag om dringende reden. Hij adviseert regelmatig bij ontslag, staat bij, begeleidt bij onderhandelingen en treedt ook op voor de rechtbank indien nodig.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem en bent u op zoek naar een advocaat in Antwerpen? Bel direct de juridische intakebalie van Advocaat Thomas Vertriest voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 03 808 08 53 en onze juristen helpen u direct.

Alle vestigingen

Advocaat Thomas Vertriest is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.