Samenwerking met rechtsbijstandsverzekeraars

Het OmniRecht Advocatenplatform werkt samen met de meeste rechtsbijstandsverzekeraars. Heeft u een verzekeringspolis? Het kan voorkomen dat uw zaak niet door uw polis wordt gedekt en daarom door uw verzekering wordt afgewezen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en willen dan ook graag een oplossing bieden zodat u toch samen met een advocaat aan de slag kunt gaan met uw zaak.

OmniRecht biedt aan rechtzoekenden met een ongedekte zaak 10% korting op het OmniRecht-tarief*.

Is er sprake van een ongedekte zaak? Neem dan altijd contact op met onze intakebalie. Zij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden en gaan op zoek naar de best passende advocaat voor uw zaak.

Uiteraard staan wij ook met voordelige tarieven voor u klaar wanneer u gebruik wilt maken van de vrije advocaatkeuze.

 

* U heeft recht op 10% korting op het OmniRecht-tarief als u een polisnummer kunt opgeven waaruit blijkt dat u inderdaad verzekerd bent voor rechtsbijstand.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.