Deelname kantoren

Verspreid over België maken inmiddels 35 kantoren, met ruim 80 advocaten, deel uit van het OmniRecht Advocatenplatform. Binnen het platform worden iedere dag opnieuw tientallen zaken ondergebracht op alle grote rechtsgebieden, hetgeen voor de meeste kantoren de voornaamste reden van deelname is. Van de deelnemende kantoren wordt op hun beurt verwacht dat zij zich houden aan het OmniRecht Kwaliteitslabel waardoor optimale kwaliteit en klanttevredenheid wordt bereikt.
Als deelnemer aan het OmniRecht Advocatenplatform geniet uw kantoor van diverse structurele voordelen:

 • Waardevolle aanvragen exclusief doorgestuurd
 • Hoge kwaliteit: de juristen van de intakebalie filteren alle aanvragen
 • Grote zichtbaarheid: high-traffic-website met eigen profiel
 • Samenwerking met Premium Partners
 • Kostenbesparing via Inkoopcollectief

OmniRecht werkt conform de deontologie van de Orde van Vlaamse Balies.
Meer informatie of interesse in deelname?
Meer informatie over de voordelen van deelname en wat OmniRecht voor uw kantoor kan betekenen vindt u hier (linken naar OmniLegal).
OmniRecht is een geregistreerde handelsnaam van OmniRecht BVBA, de vennootschap achter de organisatie die is gevestigd aan de Uitbreidingsstraat 84/3 te (2600) Berchem, tel. 03 / 808 59 19.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.