Word deel van het OmniRecht Advocatennetwerk

Juridische dienstverlening van de nieuwe generatie

OmniRecht is een formule met juridische diensten van de nieuwe generatie. Voor rechtzoekenden (particulier en professioneel) die een combinatie van kwaliteit, service en helderheid wensen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat juridische dienstverlening beter, toegankelijker en makkelijker kan.

Met de individuele juridische situatie van onze klanten als uitgangspunt geeft OmniRecht invulling aan de veranderende wensen en eisen van rechtzoekenden.

Wanneer uw kantoor deel wordt van het OmniRecht Advocatennetwerk, geniet het een aantal structurele voordelen:

Het grootste advocatennetwerk van België

Meer dan 40 kantoren – met in totaal zo’n 85 advocaten – verspreid over heel Vlaanderen en Brussel maken inmiddels deel uit van het OmniRecht Advocatennetwerk.

Elke dag brengen wij de deelnemende kantoren nieuwe zaken aan, op vrijwel alle mogelijke rechtsgebieden. Van de deelnemende kantoren verwacht we dat zij zich houden aan het OmniRecht-kwaliteitslabel om op die manier optimale kwaliteit en klanttevredenheid te bereiken.

Optimale vindbaarheid

OmniRecht heeft een aantrekkelijke state-of-the-art website gericht op alle rechtsgebieden. Samen met een slimme mobiele website ontvangen we elke maand een groot aantal bezoekers.

Als deelnemer krijgt u een uniek profiel op de website, waar u uw kantoor en de advocaten op een aantrekkelijke manier kunt voorstellen aan onze bezoekers, uw potentiële cliënten. Wij zorgen er ook voor dat uw kantoorprofiel optimaal vindbaar wordt. Wij brengen de bezoekers in contact met uw kantoor.

Alleen waardevolle aanvragen

Via onze websites, intakebalie en premium partners genereren wij voor elk kantoor relevante aanvragen van rechtzoekenden. Ons team aan de intakebalie filtert en verrijkt alle aanvragen voordat zij die aan elk kantoor doorsturen. U ontvangt dus enkel relevante, waardevolle aanvragen, digitaal via ons gebruiksvriendelijke Lead Distributie Systeem.

7 dagen op 7 bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen op 7 bereikbaar voor rechtzoekenden. Wij hebben een team van getrainde juristen die onze telefoonlijnen bemannen. Ook ’s avonds en in het weekend. Op die manier is uw kantoor dus maximaal bereikbaar via ons.

Conform codex deontologie voor advocaten van de orde van Vlaamse balies

Deelnemers aan het OmniRecht Advocatennetwerk betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

Vruchtbare samenwerkingen

Het OmniRecht Advocatennetwerk is een unieke formule met een uitgebreid netwerk van kantoren in heel Vlaanderen en Brussel. Vanuit dat perspectief is het OmniRecht Advocatennetwerk ook een aantrekkelijke partij voor samenwerking met allerlei belangrijke premium partners. Wanneer u deel wordt van ons netwerk, krijgt uw kantoor toegang tot deze samenwerkingen.

Kwaliteitsnetwerk

U sluit zich aan bij een kwalitatief netwerk van advocaten die hun diensten verlenen conform het OmniRecht-kwaliteitslabel. Elke advocaat in ons netwerk staan voor service en vakkundigheid. Bovendien kunnen kantoren binnen het netwerk ook onderling zaken aan elkaar doorspelen.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische netwerk van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 65 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatennetwerk van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.