De door de Belgische overheid eerder genomen en onlangs weer bijgestelde maatregelen in de bestrijding van het coronavirus blijven een grote impact hebben op onze maatschappij. Op het nakomen van de opgelegde regels wordt strikt toegezien en overtreders worden ook effectief gestraft.

De rechtbanken, die opnieuw normaal werken, hebben reeds vele boetes en straffen opgelegd gaande van 250 € tot 4500 € en zelfs gevangenisstraf:

 • aan particulieren die geen mondmasker droegen of die niet in quarantaine gingen na hun terugkeer uit buitenland met code rood of die in overtreding waren met het samenscholingsverbod of de nachtklok niet respecteerden …
 • aan zelfstandigen die de afstandsregels voor hun werknemers of klanten niet konden garanderen of horecabedrijven die in overtreding waren met het opgelegde sluitingsuur … Zelfstandigen lopen het gevaar hun bedrijf te moeten sluiten.

Het coronavirus is dus niet enkel een probleem voor onze gezondheid maar ook juridisch en economisch zijn er grote gevolgen met consequenties voor ondernemers, particulieren en werkgevers.
Aarzel daarom niet om OmniRecht te contacteren voor juridisch advies of zo nodig voor bijstand bij uw verdediging.

Bel de juridische helpdesk: 03 808 5229 of stuur ons een bericht per e-mail.

OmniRecht is het grootste platform in België van zelfstandige en onafhankelijke advocaten. Ruim 75 vormen samen het OmniRecht Advocatenplatform.

OmniRecht helpt u verder
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
03 808 5229
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
0468 59 20 89

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

  Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.


  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom OmniRecht?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • OmniRecht kwaliteitslabel

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in België

   Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.1

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

  Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.