Mr. Jan Vandersanden

Mr. Jan Vandersanden

Vandersanden Advocaten

Bilzen

Over de advocaat

Mr. Jan Vandersanden behaalde zijn diploma van Licentiaat in de rechten in 1982 aan de KULeuven en startte na zijn stage een eigen advocatenkantoor te Bilzen.

In 1994 trad hij toe tot een groot Limburgs advocatenkantoor waar hij tot en met 2017 partner was.

Samen met zijn twee dochters besloot hij om terug te keren naar de Bilzerse roots om er vanaf 01.01.2018 een nichekantoor op te starten.

Doorheen de jaren heeft Jan een uitgebreide expertise opgebouwd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en bouwrecht

Van 2008 – 2010 werd door Jan het mandaat van Stafhouder uitgeoefend, na diverse jaren lid te zijn geweest van de Raad van Orde van advocaten te Tongeren.

Ook heeft Jan verschillende jaren gezeteld in de Raad van Orde van de Tongerse en Limburgse Balie van advocaten.

Jan zetelt tevens als plaatsvervangend vrederechter in Bilzen en schreef namens de Orde van Vlaamse Balies mee aan de nieuwe wet op de rechtsbijstandsverzekering.Mr. Jan Vandersanden is advocaat bij Vandersanden Advocaten in Bilzen. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.