Mr. Dorien Vandersanden

Mr. Dorien Vandersanden

Vandersanden Advocaten

Bilzen

Over de advocaat

Mr. Dorien Vandersanden studeerde in 2010 af als Master in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel met als specialisatie Burgerlijk en Procesrecht. Om zich verder te specialiseren behaalde zij vervolgens nog een bijkomende Master in het Distributierecht aan de Université de Lille 2 te Frankrijk en liep zij ook stage in een Lillois advocatenkantoor.

In 2011 vatte zij haar advocatenstage aan bij een advocatenkantoor te Antwerpen waar zij voornamelijk dossiers behandelde in het aansprakelijkheidsrecht, huurrecht en bouwrecht.

Vervolgens maakte zij in 2015 de overstap naar de bedrijfswereld waar zij als jurist voor de Antwerpse diamantsector de diamantairs de in’s and out’s van de antiwitwaswetgeving leerde kennen en advies verleende over diverse contracten en corporate governance. Door deze ervaring in de privésector als bedrijfsjurist kan Dorien bedrijven met een bredere kijk adviseren.

In juli 2019 rondde Dorien eveneens een opleiding tot bemiddelaar succesvol af.Mr. Dorien Vandersanden is advocaat bij Vandersanden Advocaten in Bilzen. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.