Vandersanden Advocaten

Vandersanden Advocaten

Bilzen

Over het kantoor

Op ons kantoor viel de appel niet ver van de boom.

Vader en dochters Vandersanden kozen niet alleen alle drie voor een toga als werkplunje, maar streven er ook elke dag op dezelfde manier naar om een goede advocaat te zijn. Een advocaat die doet wat juist is. Een advocaat die tot het uiterste gaat voor zijn cliënt, met alle middelen die de wet hem biedt.

Wij luisteren in de eerste plaats naar het verhaal dat u te vertellen hebt. Wij bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden en gebruiken dan onze juridische kennis en expertise om tot een oplossing te komen. Verzoenend wanneer het kan, procederend wanneer het moet. Uw belang staat bij ons bovenaan. Dat betekent dat wij het type zijn van de persoonlijke aanpak en u regelmatig op een heldere en duidelijke manier op de hoogte brengen van de stand van zaken van uw dossier. Dat betekent dat wij een onafhankelijk advocatenkantoor zijn, zonder gevoelig te zijn voor druk van buitenaf. Dat betekent ten slotte ook dat u van ons een eerlijk advies kan verwachten, zelfs als dat inhoudt dat wij u moeten zeggen waar het op staat. In het wilde weg procederen, daar doen wij niet aan mee. Door onze passie voor het recht in de samenleving en ons sterk rechtvaardigheidsgevoel engageren wij ons elke dag opnieuw om een verschil te maken.


Vandersanden Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.