Stevens & Wallace Advocaten Aalst

Stevens & Wallace Advocaten

Aalst

Over het kantoor

Het advocatenkantoor Stevens & Wallace is een modern en enthousiast all-round kantoor dat zowel particulieren als ondernemers als cliënteel heeft. Het team bestaat uit gedreven advocaten, ieder met zijn specialiteit. Wij bieden een volledige en kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan, zijn makkelijk bereikbaar en verlenen een professionele service.

Wij staan de cliënt bij, zowel bij het voorkomen (verstrekken van adviezen, voeren van onderhandelingen, opmaken van contracten), als bij het verhelpen van uw juridische problemen en het verdedigen van uw belangen in gerechtelijke procedures (zowel voor Belgische als buitenlandse rechtsinstanties en rechtbanken), tijdens arbitrages en deskundigenonderzoeken. Wij zeggen u vooraf waarop het staat en maken een inschatting van de slaagkansen van uw eis of verweer. Het kantoor heeft doorheen de jaren een bijzondere expertise opgebouwd inzake het ondernemingsrecht, bouwrecht en vastgoedrecht, alsook het strafrecht, verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht (m.i.v. verkeersrecht, wanneer u bijvoorbeeld een dagvaarding voor de Politierechtbank heeft ontvangen of het slachtoffer bent van een verkeersongeval), doch is door jarenlange ervaring ook ervaren in andere deelgebieden van het recht. Zo wordt u als cliënt voor elke rechtbank bijgestaan door een advocaat die uitblinkt in zijn vak, en die voor deze rechtbanken een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Om u als cliënt de kwaliteit te bieden waar wij prat op gaan en die u verdient, scholen onze advocaten zich continu bij om onze kennis uit te breiden én op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op wetgevend vlak en op het gebied van rechtspraak . Aan het kantoor is een parking verbonden, zodat u steeds parking heeft en hier geen tijd mee hoeft te verliezen. Neem vrijblijvend contact op met het kantoor op en u zal versteld staan van onze know-how en manier van werken.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Stevens & Wallace Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 05 328 01 80 en onze juristen helpen u direct.


Stevens & Wallace Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.