Schepens & Partners Advocaten Brugge

Schepens & Partners Advocaten

Brugge

Over het kantoor

Advocatenkantoor Schepens & Partners werd in 1991 opgericht en is een van de oudste advocatenassociaties te Brugge. Het kantoor telt 6 gespecialiseerde vennoten en wordt bijgestaan door een team van enthousiaste medewerkers en stagiairs. Het team treedt snel, efficiënt en doelgericht op. Door de specialisatie van de advocaten in de verschillende rechtstakken kan een dienstverlening op maat worden aangeboden. De advocaten zijn een mix van jong en oud(er), met elk hun specialisaties en dus een ruime ervaring in de materie van uw dossier. Het cliënteel is divers en bestaat uit particulieren, kleine en (middel)grote ondernemingen alsook administraties en andere overheden. Of u particulier bent of bedrijf, eiser of verweerder, de advocaten van Schepens & Partners helpen u verder. U kunt bij de advocaten terecht voor juridische vragen, van het verlenen van advies, het voeren van onderhandelingen, het opstellen van overeenkomsten tot het voeren van procedures. Daarbij wordt aandacht besteed aan oplossingsgericht denken met voldoende aandacht voor de haalbaarheid van de zaak en de kosten die daarmee gepaard gaan. Omtrent de kosten en erelonen wordt op voorhand duidelijk gecommuniceerd, zodat u weet waar u aan toe bent. Er kan gewerkt worden met uurloontarieven of vaste forfaits, al dan niet rekening houdend met het behaalde resultaat. Ook ziet het kantoor na of sprake is van een rechtsbijstandsverzekering dan wel of u in aanmerking komt voor pro deo.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Schepens & Partners Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 05 058 02 12 en onze juristen helpen u direct.


Schepens & Partners Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.