mr. Enara Rahou

mr. Enara Rahou

R&R Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Enara studeerde in 2017 af als Master in de Rechten aan de Universiteit Gent met een specialisatie in het vreemdelingenrecht, internationaal privaatrecht en de mensenrechten.

Gedurende deze studie werd haar al snel duidelijk dat haar passie in het vreemdelingenrecht en het mensenrechtenrecht ligt. Na het afronden van haar rechtenopleiding, met een thesis die handelde over de grensoverschrijdende erkenning van de burgerlijke staat van asielzoekers en erkende vluchtelingen in België, verlangde zij meer inzicht te verwerven in deze uitgebreide materie.

Enara behandelt elk dossier met groot respect, haar ervaring in het vreemdelingenrecht kadert zich onder andere in het opstellen van verzoekschriften strekkend tot schorsing- en nietigverklaring van beslissingen van de Dienst Vreemdelingenzaken en het Commissariaat Generaal voor de vluchtelingen en staatlozen, pleiten op de Raad voor vreemdelingenbetwistingen en verzoekers tot internationale bescherming bijstaan en hen voorbereiden op het persoonlijk onderhoud bij het Commissariaat Generaal voor de vluchtelingen en staatlozen. Enara haar ervaring strekt zich ook uit tot het opstellen van conclusies aangaande weigering huwelijk/wettelijke samenwoning, indienen van aanvragen gezinshereniging, indienen van visumaanvragen en nationaliteitsdossiers. Door het behandelen van al deze dossiers is haar inzicht in de werking van de bevoegde overheidsinstanties in België vergroot.

Enara behandelt voornamelijk dossiers in het vreemdelingen- en familierecht.

Talen: Nederlands – Engels – Frans – Arabisch – Berbersmr. Enara Rahou is advocaat bij R&R Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.5

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.