Advocatenkantoor Maarten Blondeel

Advocatenkantoor Maarten Blondeel

Oudenaarde

Over het kantoor

Advocatenkantoor Maarten Blondeel opende zijn deuren in 2014. Het kantoor is zeer gunstig gelegen op wandelafstand van de Oudenaardse rechtbanken en de Oudenaardse strafinrichting.

Mr. Maarten Blondeel houdt vast aan een persoonlijke benadering van uw dossier. Luisterbereidheid en begrip voor het verhaal van de cliënt vormen steeds de aanvang van een dossier. Juridische bijstand is de taak van de advocaat, maar ook het sociale aspect is van groot belang in een strafdossier.

Mr. Blondeel staat zijn cliënten bij zowel van op de beklaagdenbank als aan de zijde van het slachtoffer, zowel voor de correctionele als voor de politierechtbank. Ook een deskundige kennis over schadebegroting is van groot financieel belang, hetzij aan de zijde van de beklaagde, hetzij aan de zijde van het slachtoffer.

Mr. Blondeel behartigt even goed belangen van particulieren als van firma’s, verenigingen en vennootschappen. Naast een bijzondere interesse in het algemeen en bijzonder strafrecht (waaronder faillissementsmisdrijven) bouwt advocatenkantoor Maarten Blondeel tevens een algemene expertise uit op het gebied van huur, handelshuur, handelsrecht en beslagrecht.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Advocatenkantoor Maarten Blondeel voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 05 558 01 57 en onze juristen helpen u direct.

Advocatenkantoor Maarten Blondeel is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform . Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.