mr. Vincent Andries

mr. Vincent Andries

Nevisis advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Mter. Vincent ANDRIES Studeerde aan de Universiteit Antwerpen, met een jaar Erasmusuitwisseling in Toulouse (Fr.). Hij behaalde daarna een Aanvullend diploma in de Criminologische Wetenschappen aan de Universiteit Gent.

Daarop startte hij zijn carrière als advocaat in 2006 bij dit kantoor en behandelde hij onmiddellijk een groot aantal strafzaken. De aard van de strafzaken varieert sterk, het kan hierbij gaan om ‘kleinere’ criminaliteit, maar ook om grote drugszaken, fraudedossiers of zaken voor het Hof van Assisen.

Gelet op de verscheidenheid in dossiers die op het kantoor behandeld worden specialiseerde hij zich ook in het verkeersrecht, vreemdelingenrecht en sportrecht.

Mter. ANDRIES pleit enkel in het Nederlands, maar spreekt ook Engels en Frans. Hij staat in voor de vestiging van NEVISIS in Turnhout, maar heeft ook consultaties op het kantoor in Antwerpen. Sinds 2018 is Mter. ANDRIES vennoot van het kantoor.mr. Vincent Andries is advocaat bij Nevisis advocaten in Antwerpen. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.