mr. Tim Smet

mr. Tim Smet

Nevisis advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Mter. Tim SMET startte meteen na zijn rechtenstudies afgerond te hebben aan de UFSIA en de UA als advocaat-stagiair in het kantoor van mter. Victor VAN AELST te Dendermonde. Onder diens vleugels, kwam hij al zeer snel in contact met het strafrecht in al haar facetten.

Na sinds 2005 het kantoor te Antwerpen vervoegd te hebben, en daar mee de drijvende kracht in de uitbouw van het kantoor te zijn geweest, stichtte hij in 2014 de advocatenassociatie VAN AELST – GAUQUIE – SMET. In 2019 werd deze omgedoopt tot NEVISIS advocaten.

Mter. SMET staat u bij voor alle problemen inzake strafrecht, verkeersrecht, aansprakelijkheidsrecht en sportrecht. Daarenboven is hij eveneens houder van het certificaat van de bijzondere opleiding ‘Cassatieprocedures in strafzaken’.mr. Tim Smet is advocaat bij Nevisis advocaten in Antwerpen. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.