mr. Manu Bande

mr. Manu Bande

Nevisis advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Mter. Manu BANDE studeerde af aan de KU Leuven in 2014, waarna hij een master complémentaire en notariat volgde aan de ULB.

Na het behalen van deze bijkomende master-opleiding, startte hij zijn carrière als advocaat in 2015 bij het kantoor Nevisis, dit onder het patronaat van mter. Tim SMET. Sindsdien behandelt hij dossiers in alle facetten van het strafrecht voor zowel burgerlijke partij als beklaagde, alsook zaken in het aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht en het huurrecht, dit voor rechtbanken zowat overal te lande, doch voornamelijk te Antwerpen & Mechelen.

Mter. BANDE pleit zowel in het Nederlands als in het Frans, en spreekt eveneens vlot Engels. Daarnaast behaalde hij in 2018 het certificaat van cassatie-advocaat in strafzaken, waardoor hij ook voor het Hof van Cassatie de strafrechtelijke belangen van zijn cliënten kan behartigen.mr. Manu Bande is advocaat bij Nevisis advocaten in Antwerpen. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.