mr. Evelien Jacobs

mr. Evelien Jacobs

Nevisis advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Mter. Evelien JACOBS behaalde haar diploma Master in de Rechten aan de KU Leuven in 2011, waarna zij onmiddellijk het kantoor in Antwerpen vervoegde.

Na ook tijdens haar studies zich gespecialiseerd te hebben in het straf- en het jeugdrecht, volgde ze ook tijdens haar stage een bijzondere opleiding in het Jeugdrecht. Sindsdien staat zij ook minderjarigen bij, zowel binnen de jeugdbescherming als bij de verblijfsregeling bij echtscheidingen. Daarnaast kan u bij mter. JACOBS terecht voor strafrecht, jeugdrecht en personen-en familierecht.

Ook behaalde zij het certificaat van de bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken en is zij sedert juli 2018 actief als schuldbemiddelaar. Sedert 2018 is zij vennoot in het kantoor, waarbij ze naast haar dagelijkse aanwezigheid in Antwerpen eveneens de drijvende kracht is achter de vestiging in Mechelen.mr. Evelien Jacobs is advocaat bij Nevisis advocaten in Antwerpen. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.