mr. Michel Thijs

mr. Michel Thijs

Mithius Advocaten

Turnhout

Over de advocaat

Michel Thijs is advocaat sinds 1994 en gespecialiseerd in het contracten- en het handelsrecht.

Mr. Thijs is licentiaat in de Rechten bij de UFSIA en de Universiteit Antwerpen. Daarnaast is hij lid van de balie te Turnhout en is hij tevens schuldbemiddelaar bij de arbeidsrechtbank van Antwerpen.

Door de jaren heen heeft mr. Thijs als advocaat ervaring opgedaan met alle facetten van het contracten- en handelsrecht. Heeft u als particulier of onderneming vragen over de geldigheid van een speciaal beding? Komt een contractspartij zijn verplichtingen jegens u niet na? Of wordt u daar zelf aansprakelijk voor gesteld?

Mr. Thijs heeft de ervaring en kennis om u bij iedere kwestie bij te staan!


Vestigingen


mr. Michel Thijs is advocaat bij Mithius Advocaten in Turnhout, Hasselt en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.3

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.