Mithius Advocaten Turnhout

Mithius Advocaten

Turnhout

Over het kantoor

Een echtscheiding, of andere relatiebreuk, brengt veel emoties mee. Emoties die vaak nog complexer worden door de onzekerheden waarmee elke partner zich geconfronteerd ziet: het ouderschap, de impact van eventuele onderhoudsbijdragen of alimentatie, afzonderlijke woonstede, de vereffening-verdeling van de gemeenschappelijke financiën en goederen, is onderlinge toestemming mogelijk of juist niet aangewezen, …

Bekwame persoonlijke en juridische bijstand zijn daarbij essentieel. Zowel wanneer u de stap tot scheiden zelf overweegt, maar ook wanneer u er mee geconfronteerd wordt.

Tijd nemen voor de cliënt en een gedegen en realistisch advies over de verschillende mogelijkheden, met ruimte en begrip voor de emoties van het moment, staat bij ons daarom centraal. Overleg en onderhandelen zijn cruciaal om te vermijden dat een lang aanslepend conflict ontstaat met een hoge kostprijs, financieel én emotioneel. Maar als procedurele actie of reactie noodzakelijk is, zal dat gedaan worden. Kordaat en doordacht in samenspraak met de cliënt.

Voor uw eerste vragen kan u bij ons terecht (na afspraak via telefoon of email). U krijgt dan heldere antwoorden over wat kan en niet kan, wat verstandig is of juist niet en waarna u goed geïnformeerd zelf beter zal kunnen beslissen.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Mithius Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 01 448 04 82 en onze juristen helpen u direct.

Alle vestigingen


Mithius Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.