Mithius Advocaten Hasselt

Mithius Advocaten

Hasselt

Over het kantoor

Michel Thijs studeerde Rechten aan de Universiteit Antwerpen. Na het behalen van zijn diploma werd hij advocaat bij de Orde der Advocaten te Turnhout en Hasselt.

Hij heeft zich gespecialiseerd in enerzijds het Familiaal Recht (huwelijk(svermogen), echtscheiding, (wettelijke) samenwoonst,…) en anderzijds het Handels-en Contractenrecht (arbeidsovereenkomsten, aannemingsovereenkomsten, aandelenovereenkomsten, onbetaalde facturen,…).

Reeds meer dan 20 jaar staat Michel Thijs zijn cliënten bij in elk zakelijk of familiaal geschil. En dit in alle transparantie en in zorgvuldig overleg. Bemiddelend waar mogelijk, vastberaden in elke procedure wanneer het minnelijk akkoord niet mogelijk blijkt te zijn.

Samen met Mr Tom Van Even vormt hij een associatie die u dicht bij huis kan bijstaan. Consultaties zijn mogelijk zowel te Turnhout als te Hasselt.

Alle vestigingen


Mithius Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.