Konsilio Advocaten

Konsilio Advocaten

Mechelen

Over het kantoor

Konsilio Advocaten groepeert samenwerkende advocaten die zich elk toegelegd hebben op de bijzondere studie van onderscheiden rechtsdomeinen, en hierin gedurende jaren expertise opbouwden.

Wij menen dat al onze cliënten recht hebben op optimaal juridisch advies en bijstand van het hoogste niveau, en dit door een stipt, onafhankelijk, integer en toegewijd advocaat. In de relatie met de cliënt staat voor ons het wederzijds vertrouwen op de eerste plaats. Wij wensen te investeren in een samenwerking op lange termijn. In de loop van de voorbije decennia en jaren werd door een intense en duurzame samenwerking een steeds groeiend loyaal cliënteel opgebouwd.

Familierecht en echtscheiding betreft een gevoelige, persoonsgebonden en soms ook vrij complexe materie. Wanneer een huwelijk of relatie eindigt, gaat dit vaak gepaard met onzekerheid en rijzen er vele vragen : welke regeling moet er getroffen worden voor de kinderen, hoe gaan de gemeenschappelijke goederen worden verdeeld, wat gaan de financiële gevolgen zijn, wat gebeurt er met de gezinswoning, hoe wordt het spaargeld verdeeld, hoe moet het nu verder met de zaak,…

Op grond van uw persoonlijke situatie, informeren en adviseren wij u, proberen wij de verschillende mogelijke scenario’s aan te geven en uit te stippelen, staan wij u bij met onze kennis en ervaring en begeleiden we u doorheen het hele juridische luik van het scheidingsproces.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Konsilio Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 01 548 03 47 en onze juristen helpen u direct.

Konsilio Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform . Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.