Mahla Advocaten Mechelen

Mahla Advocaten

Mechelen

Over het kantoor

De advocaten van Mahla staan midden in de samenleving en herkennen snel uw probleem. Met persoonlijke betrokkenheid, een doelgerichte aanpak en snel handelen streven zij naar creatieve oplossingen. De enthousiaste advocaten hanteren de hoogste professionele standaarden en scholen zich continu bij. Zij gaan voor iedere cliënt tot het uiterste en tonen daarbij oprechte interesse voor de mens achter iedere zaak.

De dienstverlening van advocatenkantoor Mahla behelst enerzijds de klassieke conflictbegeleiding, anderzijds werken zij ook pro-actief door middel van consulting in de meest brede betekenis. Bij conflictbegeleiding loodsen de advocaten van Mahla u op professionele wijze door een conflict. Dit voor zowel particulieren als ondernemingen. Ook staan de advocaten u graag bij met advies over de modernere vormen van conflictoplossing (arbitrage, bemiddeling, e.d.). Bij consulting spitsen de advocaten zich voornamelijk tot op de risico's van het ondernemen. Ondernemen, investeren, het aangaan van overeenkomsten en onderhandelingen voeren brengt steeds juridische risico's. De kunst is om deze risico's tot een minimum te beperken. Hier dragen de advocaten van Mahla graag hun steentje aan bij. De advocaten en bemiddelaars van advocatenkantoor Mahla leggen zich toe op handels- en economisch recht in brede zin, vennootschapsrecht, arbeids- en sociaal recht, milieurecht en verzekeringsrecht, maar ook op het personen- en familierecht, jeugdrecht en partrimoniaal vermogensrecht. Advocatenkantoor Mahla is gelegen in het historische centrum van Mechelen en is gemakkelijk bereikbaar. De advocaten komen ook graag naar u toe, omdat zij weten dat succesvol ondernemen een kwestie is van het optimaal benutten van uw tijd.

Kosten en erelonen

Mahla hanteert hierbij de twee maatstaven transparantie en eenvoud. De financiële voorwaarden worden besproken, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mahla zorgt steeds voor een duidelijke en overzichtelijke afrekening.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Advocatenkantoor Kerkhofs voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 01 548 02 93 en onze juristen helpen u direct.


Mahla Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.