Van Hende & Partners Advocaten Gent

Van Hende & Partners Advocaten

Gent

Over het kantoor

Het kantoor is opgericht in 1975, steeds gevestigd op dezelfde locatie. Het bestaat thans uit 5 advocaten en 3 administratieve krachten. Het kantoor heeft, van bij de aanvang, steeds bijzondere aandacht gehad voor de sociale problematiek waarmee de cliënt kan kampen.

Onder de leuze "No nonsens" worden de dossiers meteen ten gronde geëvalueerd en behandeld. Het belang van de cliënt staat centraal, maar er wordt opgetreden met respect voor de overige betrokkenen en het gerecht. Zo aan de voorwaarden voldaan is, kunnen dossiers onder de pro deo regeling (BJB) aanvaard worden. Vier advocaten behandelen hoofdzakelijk strafrechtelijke dossiers. Filip Van Hende, één van de twee stichters van het kantoor, is met zijn 37 jaar ervaring (met o.m. al meer dan 50 assisenzaken) alom gerespecteerd in de sector. Serge Defrenne, advocaat sinds 1996, trad in 1999 toe tot het kantoor, is sinds 2006 vennoot, heeft eveneens een reputatie van betrouwbaar en gedegen advocaat opgebouwd. Tine Coddens, advocaat sinds 2010, is een jongere kracht die in dezelfde lijn opgeleid werden en reeds ten volle een versterking betekenen. Uiteraard worden zowel dossiers van verdachten als van slachtoffers behandeld.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Van Hende & Partners Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 09 298 06 87 en onze juristen helpen u direct.


Van Hende & Partners Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.