mr. Laurens Van Landeghem

mr. Laurens Van Landeghem

Desdalex Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Laurens van Landeghem schreef zich in 2008 in bij de balie van Antwerpen en is sinds 2013 werkzaam als advocaat bij Desdalex. Hij is als advocaat bij dit kantoor gespecialiseerd in het handelsrecht en vastgoed- en bouwrecht.

Wilt u een uitbouw aan uw huis doen? Of grote veranderingen aanbrengen in uw tuin? Maar krijgt u geen vergunning? Mr. van Landeghem kan u op korte termijn hierin bijstaan om de door uw gewenste veranderingen te realiseren. Ook kwesties omtrent vastgoedcontracten of aannemingsovereenkomsten heeft mr. van Landeghem veelvuldig behandeld!

Ook voor kwesties omtrent het handelsrecht kunt u bij mr. van Landeghem terecht. Bent u als onderneming of particulier verwikkeld in een conflict omtrent een arbeidsovereenkomst, verhuurovereenkomst, verzekeringscontract of iedere andere vorm van overeenkomst? Mr. van Landeghem beschikt over de kennis en ervaring om u bij een ieder van deze kwesties bij te staan.mr. Laurens Van Landeghem is advocaat bij Desdalex Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.