mr. Natasja De Hondt

mr. Natasja De Hondt

Desdalex Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Natasja de Hondt, advocaat sinds 2008 en werkzaam bij Desdalex advocaten sinds, heeft zich toegelegd op het familierecht en familiale vermogensrecht. Zij heeft in de bijna 10 jaar dat zij werkzaam is advocaat dan ook veel ervaring opgedaan op dit rechtsgebied.

Mr. de Hondt heeft ervaring met de verschillende manieren van echtscheidingen. Zo heeft zij als advocaat gewerkt aan zaken waarin stellen in goed overleg scheiden en vooral rekening hielden met de kinderen. Maar heeft zij ook gewerkt aan reeds langslepende echtscheidingen waarbij zij vooral de belangen van een partner moest behartigen.

Naast specifieke echtscheidingen heeft zij tevens ervaring met nalatenschappen en erfrechten of kwesties omtrent ouderschap en alimentatie. Wanneer u op zoek bent naar een advocaat die alle facetten van een rechtsgebied beheerst is mr. de Hondt de juiste familierecht advocaat voor u!mr. Natasja De Hondt is advocaat bij Desdalex Advocaten in Antwerpen. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.