mr. Steven Van Geert

mr. Steven Van Geert

Bannister Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Mr. Steven Van Geert is junior partner bij Bannister Advocaten, waar hij aan het hoofd staat van het departement familierecht en familiaal vermogensrecht.

 

Mr. Van Geert, staat klaar om U met juridische precisie en het nodige inlevingsvermogen te begeleiden bij onderhandelingen, bij te staan doorheen procedures voor de rechtbank en juridische bijstand te verlenen in alle aspecten van uw (familiaal) leven. Hij deinst er daarnaast niet voor terug om scherp en stevig uit de hoek te komen al naargelang de zaak daartoe noodzaakt.

In de rechtbank weet hij zijn gave voor het woord steeds aan te wenden om uw zaak vol overgave te bepleiten. Een kwaliteit die hij reeds bekroond zag als winnaar van diverse pleitwedstrijden in binnen- en buitenland.

Verder engageert Steven zich zeer actief binnen de Balie te Antwerpen als bestuurslid van De Conferentie. Daarbij organiseert hij allerhande activiteiten en vormingsdagen door en voor advocaten, die nuttige contacten en een aanzienlijk netwerk opleveren.

Kampt u met een familierechtelijk probleem? Mr. Van Geert gaat samen met u op zoek naar duurzame oplossingen!mr. Steven Van Geert is advocaat bij Bannister Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.