mr. Sanne de Clerck

mr. Sanne de Clerck

Bannister Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Mr. Sanne De Clerck voltooide haar rechtenstudie met onderscheiding aan de Universiteit Antwerpen.

Tijdens haar stage nam strafrechtadvocaat Sanne De Clerck deel aan verschillende (internationale) pleitwedstrijden. Op de gerenommeerde strafpleitwedstrijd in ’s Hertogenbosch (Nederland) veroverde zij de eerste plaats.

Mr. De Clerck staat binnen Bannister advocaten thans mede aan het hoofd van het Departement Strafrecht.

Zij behandelt uitsluitend strafzaken vermits zij overtuigd is van een specialistische aanpak van uw dossier.

Dagelijks staat zij verdachten en slachtoffers bij in zaken die kaderen binnen het algemeen en bijzonder strafrecht.

Zo trad zij onder meer op in grote drugs- en zedenzaken waardoor een ruime praktijkervaring kon worden opgebouwd.

Doorheen haar 4  jaren als advocate heeft zij tevens expertise opgebouwd in zware geweldsdelicten, terrorisme en fiscaal strafrechtelijke inbreuken.

Mr. De Clerck staat haar cliënten bij vanaf het eerste verhoor bij de politie tot voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.

Zij heeft de bijzondere opleiding in Cassatieprocedure in strafzaken genoten hetgeen haar in staat stelt voor dit hoogste nationale rechtscollege op te treden.

Mr. De Clerck bekijkt graag samen uw dossier.mr. Sanne de Clerck is advocaat bij Bannister Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.