mr. Jorgen van Laer

mr. Jorgen van Laer

Bannister Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Deze strafrechtadvocaat genoot zijn opleiding aan de Universiteit van Antwerpen en Gent. Mr. Jorgen van Laer is gespecialiseerd in straf- en verkeersrecht.

Met zijn gave voor het woord was hij tijdens zijn stage laureaat bij diverse nationale en internationale pleitwedstrijden. Met meer dan tien jaar ervaring kan Mr. Van Laer zich inmiddels met recht en reden een strafrechtspecialist noemen.

Gedurende de afgelopen 12 jaar als advocaat trad Mr. Van Laer dagelijks in elke fase van de strafprocedure op voor verdachten en slachtoffers. De belangen van cliënten worden tot op het niveau van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens behartigd.

De advocaat is gekend van verschillende mediatieke processen. Zo pleitte hij onder meer in verschillende grote drugsdossiers, waaronder de zaak AQUINO. Hij staat tevens enkele slachtoffers van de aanslagen in Zaventem en Maalbeek bij.

Via een postuniversitaire opleiding heeft Mr. Van Laer zich verder bekwaamd in het Fiscaal strafrecht. In dit kader werd tevens een bijzondere expertise opgebouwd in zaken met betrekking tot douane- en accijnzeninbreuken.

Ook in zedenzaken verdedigt Mr. Van Laer dagelijks in alle discretie zijn cliënten. Bij de behandeling van dergelijke dossiers zal Mr. Van Laer de pers niet opzoeken. Wel integendeel. Mr. Van Laer zal trachten uw privacy zo optimaal mogelijk af te schermen.

Mr. Van Laer is houder van het getuigschrift bijzondere opleiding in cassatieprocedure in strafzaken.

Door zijn lidmaatschap bij de European Criminal Bar Association werd betrouwbaar netwerk in het buitenland opgebouwd en vakkennis over de landsgrenzen heen verworven.

Mr. Van Laer bespreekt graag samen uw dossier.mr. Jorgen van Laer is advocaat bij Bannister Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.