Bannister Advocaten

Bannister Advocaten

Antwerpen

Over het kantoor

Bannister advocaten is een gefocust kantoor met specialisatie in diverse niches van het recht.

Expertise, kwaliteit, snelheid en innovatie worden door Bannister advocaten hoog in het vaandel gedragen. Om deze kernwaarden optimaal tot hun recht te laten komen in de pratijk is het kantoor onderverdeeld in verschillende departementen waar experten zich toeleggen op hun vakgebied.

Bij het departement arbeidsrecht kan u terecht voor bijstand in arbeidsrechtelijke geschillen. (ontslag, contractbreuk, arbeidsvoorwaarden,..) Onze arbeidsspecialisten zullen u begeleiden tijdens eventuele onderhandelingen. Indien het tot een procedure voor de rechtbank komt, zullen zij uw belangen op het hoogste niveau behartigen.

Daarnaast heeft Bannister advocaten een uitgebreide specialisatie in het straf – en verkeersrecht. Het departement strafrecht wordt met veel passie geleid door Jorgen Van Laer en Sanne De Clerck, die doorheen de jaren een uitstekende reputatie hebben opgebouwd bij rechtbanken over gans het land. Zij traden reeds op in verschillende spraakmakende topprocessen hetgeen hen doorgedreven kennis en ervaring heeft opgeleverd. Hierdoor kunnen Mr. Van Laer en Mr. De Clerck in de rechtszaal een belangrijk verschil maken. Bij de behandeling van een zaak hebben zij steeds een bijzonder oog voor detail en toetsen zij de laatste evoluties in het juridische landschap af aan uw dossier. Vorig jaar werd het kantoor bekroond en verkozen tot ‘Criminal Law Firm of the Year in Belgium’.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Bannister Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 03 808 09 68 en onze juristen helpen u direct.
Bannister Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.