Bannister Advocaten

Bannister Advocaten

Antwerpen

Over het kantoor

Bannister advocaten is een high end advocatenkantoor met inmiddels ruim 18 advocaten, elk gespecialiseerd in zijn/haar respectief rechtsdomein.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Antwerpen, maar onze verschillende bijkantoren bevinden zich over gans Vlaanderen.

Expertise, kwaliteit, snelheid en innovatie worden door Bannister advocaten hoog in het vaandel gedragen.

Binnen het kantoor hebben wij verschillende departementen waar onze experten zich specialiseren in hun eigen vakgebied.

Ons kantoor beschikt over een team  zeer gespecialiseerd in het strafrecht. Dit departement wordt geleid door Mr. Jorgen van Laer die door de jaren een uitstekende reputatie heeft opgebouwd bij rechtbanken. Door hun doorgedreven kennis en ervaring kunnen deze specialisten een belangrijk verschil maken in de rechtszaal. In 2017 werd ons kantoor bekroond en verkozen tot  ‘Criminal Law Firm of the Year in Belgium.’.

Het is onze missie om u op het hoogste niveau bij te staan. Juridische grenzen verleggen zit in ons DNA.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Bannister Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 03 808 09 68 en onze juristen helpen u direct.
Bannister Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.