Advocatenkantoor Yen Buytaert Brugge

Advocatenkantoor Yen Buytaert

Brugge

Over het kantoor

Het kantoor Forte Advocaten werd opgericht door de stichtend vennoten Yen Buytaert en Mélanie Sevenant. De advocaten zijn gevestigd in Brugge (Sint-Andries). Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar vanaf de autosnelweg of met het openbaar vervoer. Bij Forte advocaten is aandacht voor detail een kernwaarde. Zij zien er middels een nauwgezette doorlichting van het dossier op toe dat de strafprocedure rechtmatig is verlopen Forte Advocaten behandelt dagelijks strafdossiers en dit in alle domeinen van het strafrecht, gaande van verkeersovertredingen, tot vermeende misdrijven inzake verdovende middelen, geweldsdelicten, zedenmisdrijven en halsmisdrijven Het kantoor beschikt over een permanentie om ook in dringende omstandigheden bijstand te leveren, ook in geval van recente arrestatie. Dit ook tijdens het weekend en feestdagen. Indien aan de voorwaarden is voldaan, behandelt het kantoor uw dossier ook in het kader van uw rechtsbijstandsverzekering of in het kader van pro deo bijstand (juridische tweedelijnsbijstand).

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Forte Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 05 058 04 50 en onze juristen helpen u direct.


Advocatenkantoor Yen Buytaert is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.