mr. Omar Souidi

mr. Omar Souidi

Advocatenkantoor Souidi

Antwerpen

Over de advocaat

Omar Souidi begon in 2003 zijn Rechten- studies aan de Universiteit Antwerpen, alwaar hij in zijn laatste jaar opteerde voor de grondige studies strafrecht en verbintenissenrecht. Tevens behaalde hij grote onderscheiding voor zijn verhandeling m.b.t. de hypothecaire volmacht in het kader van het zekerheden- en insolventierecht.

In 2007 werd hij uitgenodigd om gedurende 6 maanden aan de befaamde Rechts- faculteit van de ‘Charles V-University’ te Praag te studeren.

In juni 2008 behaalde hij met onderscheiding de titel Master in de Rechten aan de U.A.

Hij legde de eed af als advocaat te Antwerpen in september 2008.

Gedurende drie jaren bleef Omar Souidi verbonden aan een associatie en vanaf oktober 2011 staat hij clienten met bijzonder veel enthousiasme bij op Advocatenkantoor Souidi.

Het actieterrein van Omar Souidi speelt zich af in het strafrecht en het mediarecht.

Reeds in de eerste jaren van zijn carrière heeft hij clienten bijgestaan op het Hof van Assisen, zowel voor slachtoffers, alsook voor beschuldigden.

Bij Omar Souidi staan de sleutelwoorden kwaliteit, professionaliteit en arbeidsethos voorop.

Omar Souidi neemt tevens strafrecht zaken aan op basis van pro deo.mr. Omar Souidi is advocaat bij Advocatenkantoor Souidi in Antwerpen. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.