mr. Mounir Souidi

mr. Mounir Souidi

Advocatenkantoor Souidi

Antwerpen

Over de advocaat

Mr. Mounir Souidi studeerde in 2003 af aan de Universiteit te Antwerpen en startte onmiddellijk als advocaat aan de balie van Antwerpen. Hij bleef gedurende zeven jaar verbonden aan een associatie en leidt vanaf begin 2011 zijn eigen advocatenkantoor in het centrum van Antwerpen.

Van meet af aan behandelde advocaat Souidi enkel dossiers in het strafrecht. Dagelijks worden door hem strafzaken gepleit, zowel voor beklaagden als slachtoffers. Hij trad reeds op in enkele mediatieke zaken en pleitte al diverse moordzaken voor het Hof van Assisen. Hij behandelt de zaken van bij aanvang, voor de raadkamer, en verleent deskundige bijstand tot de eindfase, zo nodig tot voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens te Straatsburg.

Strafrechtadvocaat Mounir Soudi is lid van de Nederlands-Vlaamse Vereniging voor Strafrecht.

Mounir Soudi neemt tevens strafrecht zaken aan op basis van pro deo.mr. Mounir Souidi is advocaat bij Advocatenkantoor Souidi in Antwerpen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.