Advocatenkantoor Souidi Antwerpen

Advocatenkantoor Souidi

Antwerpen

Over het kantoor

Advocatenkantoor SOUIDI is gespecialiseerd in strafrechtelijke dossiers. Gezien een strafzaak een eigen aard heeft en op diverse vlakken een complexe aangelegenheid betreft, behandelt het kantoor enkel strafzaken (inclusief verkeerszaken bij de Politierechtbank). De advocaten van Advocatenkantoor SOUIDI behandelen uw strafzaak in alle mogelijke stadia (bijstand bij verhoor, raadkamer, correctionele rechtbank, Hof van Beroep, Hof van Cassatie, Grondwettelijk Hof, Europees Hof voor de Rechten van de Mens te Straatsburg). Ook staan de advocaten dagelijks cliënten bij die dienen te verschijnen voor de Politierechtbank. Het kantoor biedt vakkundige juridische bijstand inzake alle aspecten van het verkeersrecht. Advocatenkantoor SOUIDI beschikt over een permanentie om, ook in urgente omstandigheden, onmiddellijk bijstand te leveren (zo ook tijdens het weekeinde en op feestdagen). Het is immers noodzakelijk dat de cliënt vanaf het eerste moment wordt geïnformeerd over zijn rechten. Hierin staan de advocaten zowel verdachten als slachtoffers bij. Iedere advocaat bij het advocatenkantoor neemt ook zaken in behandeling op basis van pro deo.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem en bent u op zoek naar een advocaat in Antwerpen? Bel direct de juridische intakebalie van Advocatenkantoor SOUIDI voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 03 808 34 01 en onze juristen helpen u direct.


Advocatenkantoor Souidi is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.