Advocatenkantoor Olivia DELILLE

Advocatenkantoor Olivia DELILLE

Wingene

Over het kantoor

In de kantoren van advocaat DELILLE vindt U de juiste expertise voor de aanleg, opvolging en verdediging van uw juridisch dossier. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in een ruime waaier aan juridische domeinen, zodat de cliënt op elk moment een allround service aangeboden wordt.  Advocaat DELILLE analyseert uw situatie tijdens een eerste gesprek en blijft uw aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Samen met advocaat DELILLE of een toegewezen advocaat stelt U een gepaste strategie op die uw slaagkansen maximaliseert.  Uw belangen worden verdedigd met gedrevenheid. Uw advocaat ontwikkelt een plan van aanpak dat breder is dan enkel procesvoering. Er wordt ook preventief gewerkt met behulp van nauwkeurig juridisch advies zodat U toekomstige problemen kan vermijden door een intelligente aanpak.  De mogelijkheid de zaak te kunnen regelen in der minne wordt steeds overwogen. Lukt dit niet dan wordt er geen seconde geaarzeld uw zaak in te leiden bij de bevoegde rechtbank. Uw dossier zal op een methodische en doeltreffende manier verdedigd worden. Een uitgebreide dossierkennis is hierbij essentieel.  Het kantoor van advocaat DELILLE treedt op voor de bevoegde rechtbanken, hoven en commissies zoals onder meer het Vredegerecht, de Politierechtbank, de Rechtbank van Eerste Aanleg burgerrechtelijk als correctioneel, de Familierechtbank, de Jeugdrechtbank, de Arbeidsrechtbank, de Rechtbank van Koophandel, het Hof van Beroep, … 


Advocatenkantoor Olivia DELILLE is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.5

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.