Mr. Paul MORTIER

Mr. Paul MORTIER

Advocatenkantoor MC2 Advocaten

Sint-Niklaas

Over de advocaat

Mr. MORTIER heeft een zeer ruime ervaring met dossiers aangaande verkeers- en verzekeringsrecht, burgerlijke aansprakelijkheid, strafrecht, handelsrecht, huurgeschillen, medeëigendom evenals personen- en familierecht.

Mr. Paul MORTIER werd geboren te SINT NIKLAAS op 26 mei 1964.

Hij studeerde aan het College (SJKS) te Sint-Niklaas en aan de VUB. Hij is advocaat bij de Balie te DENDERMONDE sedert 1989.

Mr. MORTIER was Voorzitter van de Conferentie van de Jonge Balie van de Balie te DENDERMONDE van 1993-1995, waarvan hij ook jaren bestuurslid was.

Sedert 2001 maakt hij ononderbroken deel uit van de Raad van Orde van de Balie te DENDERMONDE. Hij was hiervan o.m. Secretaris van de Orde en Vice-Stafhouder. Op 7 juni 2012 werd hij verkozen tot Stafhouder van de Balie van het gerechtelijk arrondissement DENDERMONDE.

Hij zetelde tevens vele jaren in de Algemene Vergadering van de Orde van Vlaamse Balies en is verder lid van diverse commissies binnen de Vlaamse Orde van Advocaten en de Balie te DENDERMONDE.

Op 28.09.1999 werd hij benoemd tot plaatsvervangend Politierechter bij de Politierechtbank te SINT NIKLAAS, ambt dat hij tot op heden bekleedt.

Reeds sedert 1999 –als één van eersten- is hij bemiddelaar in familiezaken. Inmiddels is hij door de federale bemiddelingscommissie zowel erkend als bemiddelaar in familiezaken en als bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken.Mr. Paul MORTIER is advocaat bij Advocatenkantoor MC2 Advocaten in Sint-Niklaas en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.3

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.