Mr. Alain CLEYMAN

Mr. Alain CLEYMAN

Advocatenkantoor MC2 Advocaten

mc2

Over de advocaat

Mr. Cleyman heeft een meer dan 30-jarige ervaring in dossiers aangaande o.m. burgerlijk recht, huurgeschillen, personen- en familierecht, aannemingsrecht, handels-en economisch recht, ondernemingsrecht, faillissements- en insolventierecht.

Mr. Alain CLEYMAN werd geboren te SINT NIKLAAS op 6 oktober 1962.

Na de Moderne Humaniora te hebben gevolgd aan het College te Sint-Niklaas studeerde hij rechten aan de RUG waar hij in 1986 met onderscheiding afstudeerde.

Sedert 1 juli 1992 wordt hij regelmatig aangesteld door de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Dendermonde als curator in faillissementen. Dezelfde Rechtbank stuurt hem ook regelmatig als voorlopig bewindvoerder in het veld naar ondernemingen in moeilijkheden. Ook andere gerechtelijke mandaten worden aan mter. Cleyman toevertrouwd.

Hij is houder van het getuigschrift “bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken”Mr. Alain CLEYMAN is advocaat bij Advocatenkantoor MC2 Advocaten in Sint-Niklaas. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.