mr. Johan Doms

mr. Johan Doms

Advocatenkantoor Johan Doms

oud-heverlee

Over de advocaat

Johan Doms en Wim Sys studeerden respectievelijk in 2011 en 2012 met onderscheiding af in de rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit van Brussel en de Katholieke Universiteit van Leuven waarna zij meteen toetraden tot de balie van Leuven.

Beiden spreken Nederlands, Frans en Engels.

Zij genoten een allesomvattende 3-jarige advocatenstage waarin dossiers met betrekking tot alle takken van het recht de revue passeerden. Deze algemene basis is zeer belangrijk, gezien een persoonlijk dossier meestal in het vaarwater van meerdere rechtstakken komt.

Na hun stage hebben zij zich toegespitst op specifieke materies, waarbij het aansprakelijkheidsrecht en strafrecht de belangrijkste plaats innemen.

Johan Doms heeft zich daarnaast bijkomend toegelegd op de zeer specifieke materie van het vreemdelingenrecht, terwijl Wim Sys zich het contractenrecht en voornamelijk bouw- en aannemingsrecht volledig eigen heeft gemaakt.

Johan Doms volgde een 3-jarige stage/opleiding bij de dienst vreemdelingenzaken en raad voor vreemdelingenbetwistingen.

Wim Sys is sinds 2013 assistent aan de Katholieke Universiteit van Leuven, waar hij het vak ‘Inleiding tot de rechtswetenschap’ doceert aan de studenten ‘eerste bachelor rechtsgeleerdheid’ en publicaties omtrent specifieke materies uitgeeft.

Allebei houden zij hun kennis up-to-date door middel van voortdurende bijscholing.mr. Johan Doms is advocaat bij Advocatenkantoor Johan Doms in Oud-Heverlee. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.