Advocatenkantoor Johan Doms Oud-Heverlee

Advocatenkantoor Johan Doms

Oud-Heverlee

Over het kantoor

Advocaten Johan Doms en Wim Sys zijn jonge en gedreven advocaten die met een no-nonsense stijl een klantgerichte, persoonlijke en deskundige aanpak het verschil maken.

Het kantoor behandelt voornamelijk aansprakelijkheidsrecht, handels- en economisch recht, verkeersrecht en strafrecht gaande van de bijstand bij het eerste verhoor tot en met de procedure ten gronde (beide advocaten zijn houder van het getuigschrift 'bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken'). Naast deze algemene materies hebben zij ook ieder apart nog een bijkomende specialisatie ontwikkeld in het vreemdelingenrecht, respectievelijk het contractenrecht. Johan Doms en Wim Sys trachten vooral de drempel naar de advocaat te verlagen met een transparante aanpak bij de behandeling van uw dossier, alsook bij de facturatie van diensten en kosten. Zij gaan volop voor een tevreden cliënt en werden al meerdere malen geprezen voor hun open communicatie. U krijgt steeds een dubbele visie op uw zaak, zonder dat deze extra werkuren u worden aangerekend. Vanuit hun eigen achtergrond en specialisaties trachten zij telkens allebei bij te dragen aan de goede afloop van uw zaak. Bij advocaten Johan en Wim krijgt u op eerlijke wijze de slaagkansen van uw dossier en een eventuele gerechtelijke procedure te horen, waarna er na overleg met de cliënt, voor de volle 100% gegaan wordt voor het bekomen van een positief resultaat.


Advocatenkantoor Johan Doms is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.