Advocatenkantoor Ilse Declerck Riemst

Advocatenkantoor Ilse Declerck

Riemst

Over het kantoor

Over het kantoor

In 1999 startte ik als advocaat bij de Balie te Antwerpen. Mede dankzij het advocatenkantoor Stappers, Eliaerts & Thiers, bouwde ik een doorgedreven specialisatie op in het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht.

Ik verhuisde in 2010 naar Limburg en starte er in 2014 haar eigen kantoor.

Zij biedt gespecialiseerde diensten aan aan werknemers met de nodige zorg voor kwaliteit en klantgerichtheid.

Dit houdt o.m. het opstellen of nakijken en aanpassen van (ontwerpen van) arbeidsovereenkomsten, arbeidsreglementen en bedrijfspolicies in, evenals ontslagbegeleiding op maat, met de nadruk op preventie.

Onze aanpak
Bij voorkeur worden onderhandelingen aangeknoopt en begeleid teneinde conflicten te voorkomen of deze op minnelijke wijze op te lossen. Waterdichte regelingsovereenkomsten zijn daarbij een must. Indien partijen niet verzoend kunnen worden, kan de zaak voor de rechtbank worden gebracht, waarbij mijn jarenlange expertise en kennis van de rechtspraak van de arbeidsgerechten een absolute troef is. Werkgevers kunnen ook bijgestaan worden naar aanleiding van sociale inspecties. Tenslotte worden ook vragen inzake sociale zekerheid beantwoord en geschillen dienaangaande in goede banen geleid (o.m. vorderingen van en tegen de RSZ inzake onderwerping sociaal statuut, het 'vermoeden' van voltijdse tewerkstelling, werkloosheid, verlofstelsels, pensioen). Belangrijk is dat bij de aanvang van een dossier steeds een duidelijk advies wordt verleend over de rechten en plichten van de betrokken partijen.


Advocatenkantoor Ilse Declerck is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.