Advocatenkantoor Freddy Mols Turnhout

Advocatenkantoor Freddy Mols

Turnhout

Over het kantoor

Mr. Mols is gespecialiseerd in strafzaken, verkeersrechtzaken en familierechtzaken. Nadat hij in 1998 afstudeerde aan de Katholieke Universiteit Leuven volgde hij een specialisatiejaar strafrecht aan de Universiteit in Parijs. Hij staat al bijna 20 jaar cliënten bij in strafrechtzaken, ook minderjarigen die van een als misdrijf omschreven feit verdacht worden. Mr. Mols staat zowel de beklaagden als het slachtoffer (burgerlijke partij) bij.

Mr. Mols schetst voor de cliënt altijd een duidelijk en correct beeld van de situatie. Van daar uit bouwt hij op een persoonlijke manier de verdediging op. Mr. Mols vindt een open en eerlijke communicatie belangrijk. Hoe complex de zaak ook is cliënten kunnen altijd op mr. Mols zijn ondersteuning rekenen.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Advocaatkantoor Freddy Mols voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 01 448 01 86 en onze juristen helpen u direct.


Advocatenkantoor Freddy Mols is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.