mr. Liesbeth Janssens

mr. Liesbeth Janssens

Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye

Waregem

Over de advocaat

Liesbeth Janssens heeft zich als advocaat gespecialiseerd in het strafrecht, met specialisatie verkeersrecht en het familierecht. Zij staat bekend om haar enorme overtuigingskracht voor de rechter en wil om te winnen. Ieder proces benadert zij dan ook als een wedstrijd die zij wilt winnen.

Liesbeth Janssens behaalde in 2008 haar diploma licentiaat in de rechten en studeerde in 2010 tevens met onderscheiding af als master in de bedrijfseconomie. In 2011 vervoegde zij zich bij het kantoor van Eeckhoutte & Braeye waar zij als advocaat aan de slag ging.

Door de jaren heen heeft mr. Janssens ervaring opgedaan met verschillende strafrechtelijke kwesties, waar zij zowel daders als ook slachtoffers bijstond. Casussen waar zij verdachten bijvoorbeeld heeft bijgestaan zijn onder meer diefstal, oplichting en verschillende vormen van geweldsdelicten. Telkens met de intentie het beste resultaat voor haar cliënt te behalen.

Ook met het verkeersrecht heeft mr. Janssens veel ervaring. Bent u aangehouden voor rijden onder invloed en heeft u uw rijbewijs voor uw werk weer snel nodig? Liesbeth Janssens kan dit, naast verdenkingen van andere verkeersmisdrijven, voor u bewerkstelligen.

Ook op familierechtelijk gebied bent u in veel gevallen bij haar op het juiste adres. Bent u reeds jaren verwikkeld in een ingewikkelde echtscheiding? Of heeft u een langdurig conflict omtrent een nalatenschap? Dan is Liesbeth Janssens voor u de juiste advocaat.mr. Liesbeth Janssens is advocaat bij Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye in Waregem en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.