mr. Bram Allemeersch

mr. Bram Allemeersch

Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye

Waregem

Over de advocaat

Mr. Bram Allemeersch is actief in het ondernemingsrecht in de brede zin van het woord en sinds 2014 advocaat bij Van Eeckhoutte & Braeye en aangesloten bij de orde van Vlaamse balies.

Vastgoed, huurcontracten, financiën, vennootschappen, bouwgeschillen, handel of arbeid: de link met ondernemen is bij Mr. Allemeersch nooit ver te zoeken. Met zin voor realiteit begeleidt hij zowel bedrijven, werkgevers en werknemers bij alle juridische problemen die bij het ondernemen komen kijken.

Zijn liefde voor sport en kennis van het sportrecht maken dat Mr. Allemeersch ook veelvuldig actief is in dopingzaken en andere met sport gerelateerde zaken.

Mr. Allemeersch houdt ervan samen met zijn cliënt te zoeken naar de meest efficiëntie wijze om het gerezen probleem op te lossen. Realisme met ambitie is zijn motto.mr. Bram Allemeersch is advocaat bij Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye in Waregem en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.