mr. Stijn Braeye

mr. Stijn Braeye

Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye

Roeselare

Over de advocaat

Mr. Stijn Braeye, geboren in 1981, is stichtend vennoot van het kantoor sinds 2009 en studeerde in 2004 met onderscheiding af als licentiaat in de rechten aan de Universiteit Gent.

Zijn specialisatie in familiale geschillen en vermogensrecht toont zich in constructieve en creatieve oplossingen.

Hij heeft een voorkeur voor onderhandelingen en positieve schikkingen maar deinst er niet voor terug om hard te zijn als het moet.

Mr. Stijn Braeye legt zich toe op echtscheidingen, erfrecht, schenkingen, testamenten en verdelingen van familievermogens.

Met bezieling verdedigt hij de rechten van zijn cliënten zowel binnen als buiten de muren van de rechtbank.

Mr. Stijn Braeye houdt van een directe, persoonlijke aanpak waarbij in het belang van de cliënt naar de beste, vlugste en goedkoopste oplossing wordt gestreefd.

Naast familierechtelijke kwesties is hij onderlegd in het aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, verzekeringen, strafrecht en huurovereenkomsten.mr. Stijn Braeye is advocaat bij Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye in Roeselare en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.