mr. Michiel van Eeckhoutte

mr. Michiel van Eeckhoutte

Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye

Waregem

Over de advocaat

Mr. Michiel Van Eeckhoutte studeerde rechten in Leuven. Hij behaalde aanvullende diploma’s Vastgoedrecht en vennootschapsrecht aan de Koninklijke Universiteit Brussel.

Hij is advocaat sedert 2001. Hij werkt in vastgoed en ondernemingsdossiers, maar ook veel in verzekerings- en in strafzaken. Dit betekent dus ook verkeer- en andere schadegevallen.

Hij streeft daarbij altijd naar de beste en liefst ook snelle oplossing. Door onderhandeling als het kan. Door procedure als het moet.

Met zin voor realisme. Ieder dossier is belangrijk. Iedere cliënt is belangrijk.

Sedert 2009 bouwt hij samen met medevennoot Stijn Braeye het kantoor verder uit.


Vestigingen


mr. Michiel van Eeckhoutte is advocaat bij Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye in Waregem en Roeselare en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.