Mr. Loes Vandromme

Mr. Loes Vandromme

Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye

Roeselare

Over de advocaat

Mr. Loes Vandromme heeft zich als advocaat toegelegd op een verschillend aantal rechtsgebieden. Zo behandelt zij onder meer het strafrecht, familierecht, contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Dit doet zij telkens met een persoonlijke aanpak, waarbij communicatie en transparantie met betrekking tot de verwachtingen van de cliënt centraal staan.

Mr. Vandromme haar carrière als advocaat startte in 2008, nadat zij zich na haar afstuderen inschreef aan de Gentse balie. In 2012 vervoegde zij zich bij het advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye en werd zij lid van de Kortrijkse balie waar zij nog steeds actief is.

Mr. Vandromme haar aanpak als advocaat bestaat uit het scheppen van duidelijkheid naar de cliënt toe. Zij probeert als advocaat daarom constant te zoeken naar de oplossing die het best bij de wensen van de klant past.

Als advocaat heeft mr. Vandromme zich door de jaren heen met verschillende juridische kwesties bezig gehouden. Zo staat zij zowel slachtoffers als verdachten bij van strafrechtelijke kwesties en verkeersmisdrijven.

Daarnaast heeft zij ook ervaring in het privaatrecht. Heeft u een geschil over een contract? Of is iemand een overeenkomst niet nagekomen en heeft u schade geleden? Bent u verwikkeld in een echtscheiding en daarbij op zoek naar een oplossing die bij u wensen past? Dan is mr. Vandromme de juiste advocaat voor u.Mr. Loes Vandromme is advocaat bij Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye in Roeselare. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.