mr. Laura De Koster

mr. Laura De Koster

Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye

Roeselare

Over de advocaat

Mr. Laura De Koster werd geboren te Roeselare op 7 november 1990.

Zij voltooide haar middelbaar onderwijs aan het Instituut O.L.V. Van Vreugde te Roeselare waar zij Moderne Talen-Wetenschappen studeerde.

Tijdens haar masteropleiding Rechten, werkte zij succesvol een juridische stage af bij de onderzoeksrechter en op het parket te Brugge.

In juni 2013 behaalde zij haar masterdiploma Rechten aan de Universiteit Gent met grote onderscheiding. Door het schrijven van haar masterproef “Naar een legalisering van draagmoederschapovereenkomsten?”, verwierf zij waardevolle kennis over het draagmoederschap en de verbintenisrechtelijke aspecten ervan, in binnen- en buitenland.

In oktober van datzelfde jaar werd zij ingeschreven aan de balie te Kortrijk en werd zij medewerkster bij het advocatenkantoor Van Eeckhoutte en Braeye.

Zij is actief in diverse rechtsgebieden, doch spitst zich voornamelijk toe op het personen- en familierecht in de brede zin van het woord (afstamming, echtscheiding, nalatenschappen, vereffening-verdeling, ouderlijk gezag, verblijf en onderhoudsbijdrage van/voor minderjarige kinderen) en op het jeugdrecht.mr. Laura De Koster is advocaat bij Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye in Roeselare en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.