Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye Roeselare

Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye

Roeselare

Over het kantoor

Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye is een dynamisch en doelgericht advocatenkantoor pal in het centrum van de stad Roeselare.

Michiel van Eeckhoutte en Stijn Braeye richtten dit kantoor op in 2009. Zeven gespecialiseerde advocaten en een full-time secretariaat  staan voor u ter beschikking. We bieden een gedreven, enthousiaste, transparante en gedegen juridische begeleiding bij procedures en onderhandelingen. We bieden daarbij voorafgaandelijk een duidelijk, correct en begrijpbaar advies. Een persoonlijke aanpak met een sterke betrokkenheid van de cliënt is voor ons van essentieel belang. Ons doel is om aan iedereen die nood heeft aan juridische ondersteuning een betrouwbare en snelle juridische dienstverlening aan te bieden. Procederen waar moet, akkoorden sluiten waar kan. Een eerste vrijblijvende consultatie is bij ons steeds gratis. Vrije consultaties op maandag en donderdagnamiddag van 16h tot 18h. Een afspraak is mogelijk binnen de 48h.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 05 128 01 66 en onze juristen helpen u direct.


Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.