mr. Marc Decat

mr. Marc Decat

Advocatenassociatie DDVD

Diest

Over de advocaat

Mr. Decat, geboren in 1956, is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit te Leuven en advocaat sedert 1978. Mr. Decat heeft inmiddels bijna 40 jaar ervaring in het strafrecht en is al meer dan 30 jaar lid van de balie Leuven.

Hij behandelt bij voorkeur strafzaken, zowel voor verdachten als voor slachtoffers, gericht op zedenzaken , dronkenschap, verdovende middelen, diefstal, geweld- of bedreigingen .

In deze delicate materies zal mr. Decat altijd trachten de menselijke kant te verzoenen met het juridische kader waarin de feiten zich afspelen.

Een zeer sterk team advocaten staat mr. Decat bij en zij staan u met raad en daad bij in de rechtbank en zorgen voor een eigentijdse oplossing voor uw juridische en aanverwante problemen.

Vanaf 1 februari 2016 is hij gerechtigd om cassatieberoep in strafzaken aan te tekenen.

De gemiddelde uurprijs van mr. Marc Decat is €125,- plus BTW. Hij neemt tevens strafzaken aan op basis van een pro-deo-tarief (€75,- plus BTW).mr. Marc Decat is advocaat bij Advocatenassociatie DDVD in Diest en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.