Advocatenassociatie DDVD Diest

Advocatenassociatie DDVD

Diest

Over het kantoor

Advocatenassociatie DDVD staat sinds 2005 voor een hecht team van deskundige advocaten. Samen met hun medewerkers, ondersteund door een administratief team, zorgen zij voor een eigentijdse oplossing voor uw juridische en aanverwante problemen.

4 ervaren vennoten en 5 advocaat-medewerkers staan u met raad en daad bij in de rechtbank en zorgen voor een eigentijdse oplossing voor uw juridische en aanverwante problemen. De oplossing van uw juridisch probleem is dichterbij dan u denkt. U kan op ons rekenen als uw vertrouwenspersoon en voor het beste advies. Wij stellen uw belangen veilig door te bemiddelen, te onderhandelen of door u te verdedigen in de rechtbank. Het ereloon wordt per uur berekend en tarieven situeren zich tussen €75,- en €250,- exclusief BTW, afhankelijk van de aard van de zaak. Wij onderzoeken voor u of u kan genieten van een rechtsbijstandverzekering. Ingeval van dekking door een rechtsbijstandverzekering, worden onze kosten en erelonen betaald door die verzekering.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Advocatenassociatie DDVD voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 013 48 05 28 en onze juristen helpen u direct.


Advocatenassociatie DDVD is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.